BALANS, VÄLMÅENDE OCH HÄLSA

Hälsorådgivning

Hälsorådgivning

Oavsett om du behöver hjälp med kroppsliga besvär eller vill få en hälsosammare livsstil, här får du ett helhetsgrepp över din hälsa. Det handlar om att hitta roten till dina besvär, skapa en god livsbalans och du är villig att göra förändringar för att nå resultat.

Vid behov kan jag rekommendera dig att komplettera med en hälsoanalys som exempelvis födoämnesintoleranstest, fettsyratest, hormontest, avföringsprov, hårmineralanalys mm.

Min målsättning är att du ska få ett långsiktigt och hållbart resultat där du får uppleva en balanserad tillvaro full av energi och utan besvär.

Priser

Hälsorådgivning Nybesök 90 min: 1995 kr
Hälsorådgivning Återbesök 60 min: 995 kr

Priserna inkluderar en grundlig hälsogenomgång, kost- och näringsrådgivning, du får verktyg för en lyckad omställning, en skriftlig behandlingsplan, support mellan dina bokade besök, rabatt på kosttillskott,  för- och efterarbete knutet till besöket.

Ett komplement

I Sverige räknas näringsmedicinsk rådgivning som komplementär/alternativ medicin och ska ses som ett komplement till traditionell sjukvård.

Syftet är att stödja kroppens förmåga till självläkning och optimal funktion genom rekommendationer om kost, näring och livsstilsförändringar. Detta är inte samma sak som att bota sjukdomar. Jag ställer inga diagnoser och ger inte råd kring läkemedel.

För personer mellan 8 och 18 år krävs målsmans godkännande för bokning. Målsman är även ansvarig för den omyndiges bokningar och betalningar.

Bokningsvillkor

Avbokningsregler

Avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid. Vid uteblivet besök eller sent återbud debiteras behandlingens/tjänstens fulla pris.

 

Presentkort

Ge bort ett hälsokort till någon du bryr dig om! Kontakta mig så kan välja att hämta ett fint paket eller få ett digitalt presentkort via mejl.

(Jag tar inte emot presentkort/värdekort köpta hos BokaDirekt)

Presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatum och kan inte bytas mot kontanter.

 

Hos mig kan du betala med Swish eller faktura.

Vad kunderna säger

 

”Mellan 1-10 i betyg får Mia en 12a!!
Mia har botat det ALLA andra läkare inom traditionell sjukvård sa var kroniskt och obotligt, och då har jag ändå varit hos hudspecialist på SÖS!!

Hos Mia känner man sig lika omhändertagen som jag kan tänka mig att hon tar hand om sina egna barn. Är så fruktansvärt tacksam för det Mia har gjort för mig och vad det har höjt min livskvalitet. Fri från symtom, känner mig piggare, skarpare i hjärnan och har lättare att komma ihåg saker på jobbet nu när kroppen äntligen fungerar som den borde.

Varje morgon som jag tittar i spegeln så blir jag påmind om henne och vad hon har gjort för mig. Kommer för evigt att komma ihåg henne som den som gav mig tillbaka mitt riktiga liv.” 

Fredrik

”Jag vill börja med att tacka för allt stöd och hjälp jag fått av dig under min resa. Att göra en håranalys har verkligen varit den bästa metoden jag varit med om för att få min kropp att må bra. Att få ett så tydligt underlag med vilka ämnen och organ som varit i obalans och med all den hjälp och stöd med både kost och kosttillskott, har verkligen gjort enorm skillnad för mig. Den starkaste upplevelsen har varit dels att mitt sötsug försvann bara efter någon dag och jag har inte saknat det alls och den andra har varit känslan i kroppen… Det känns som om jag blivit av med en kroppsstrumpa som tidigare satt tajt pga. att den var för liten till att jag nu känner att kroppen är rörligare och mjukare. Så underbart!”

Mona

 

”I många år har jag kämpat med att försöka gå ner i vikt med bland annat en hel del träning samt gjort en del undersökningar via sjukvården och företagshälsovården. Där har man inte hittat något fel som kunde vara orsaken till att jag stod still i min vikt nedgång vilket gjorde mig extremt frustrerad.

Till slut fick jag ett tips om att prata med Mia som bland annat jobbar med kostråd. Jag bokade tid och hon gjorde då en noggrann genomgång och kom fram till att det bästa skull nog vara att vi testade om jag var Glutenintolerant. Analysen visade mycket riktigt att jag är glutenintolerant.

Mia gav mig coachning om hur jag skulle hantera detta. Efter att ha ställt om enligt hennes kostråd så har jag tappat drygt 15 kilo och håller nu vikten! Mia kunde hjälpa mig med något som vår sjukvård inte kunde, vilket jag är otroligt tacksam för. Stor eloge till Mia för den professionella hjälp hon har givit mig. En tacksam kund till MIWI /Mia”

Rickard 

 

”Är så oerhört tacksam för det resultat som min son åstadkommit med Mias kunskap och hjälp. Hade för ett halv år sedan en trött, håglös, brist på energi, ont i huvudet och en konstant magvärk och illamående 20-årig son här hemma som inte blev bättre trots besök ett flertal gånger på vårdcentralen… Idag har jag en glad, positiv kille utan vare sig huvudvärk, magvärk eller illamående som idag vill vara med och är social igen! Stort tack till dig Mia som på naturlig väg med kost och vitaminer fick rätsida på hans kropp och liv igen❣️

Marika o Lukas 

 

”Har i många år haft en mage som varit orolig och påverkats av kost och stress. Har fått diagnosen IBS och själv försökt hitta rätt i kosten. Den behandling jag fått av Mia genom näringsterapin har fått mig hitta bättre kost & kosttillskott för en lugnare och mer välmående mage.”

Lena 

 

”Gjorde min första håranalys sen höst 2019 och fick en riktig aha-känsla när svaren kom. Blev ordinerad diverse kosttillskott som självklart var helt frivilligt, men jag köpte hela kittet och det var det bästa jag gjort! Paltkoman efter lunch försvann. Dålig sömn blev betydligt bättre, kvällströttheten försvann också mycket. Sockersuget sjönk betydligt. Kände mig helt enkelt mycket skönare och piggare.

Sen blev det en uppföljande analys, då fick jag svart på vitt att det skett en förändring till det mycket bättre. Lite gifter i kroppen som visa sig efter första analysen hade nästan försvunnit, framförallt hade jag fått en bättre ämnesomsättning! Man känner en förändring i kroppen men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men förändringen är mycket positiv för hela mig.  Glad att jag vågade prova detta och kommer göra uppföljning efter den paus man skall ta. Jag har blivit piggare.”

Katarina 

 

”Att jag satte min fot hos Mia på MiWi massage kan vara det bästa beslutet jag tagit i mitt liv! Här började min resa mot välbefinnande. Har länge haft stora problem med kronisk huvudvärk, till följd har jag fått diffus värk i kroppen samt problem med magen. Har sökt hjälp på olika instanser under många år, ingen särskilt behjälplig.

Jag gjorde en analys för födoämnesintoleranser samt fettsyrabalans. Gjorde utförliga frågeformulär samt kroppsanalys, då fick jag veta vad som var i obalans, saknades och statusen på min kropp. Inte särskilt förvånande så var min kropp i väldig obalans och jag hade stopp i lymfsystemet. Har fått råd gällande min kost samt förslag på tillskott specifikt utifrån min analys. Mia har gjort flertal lymfbehandlingar samt visat andningsövningar. Hon är noggrann och går igenom hela kroppen och hittar alla punkter som man har problem med, magiskt vilken skillnad det blir efter par gånger.

I ett par månader har jag med Mias peppning och uppmuntran genomgått stora förbättringar i mitt välmående. Det har inte varit lätt med stora kost och livsförändringar men hon har funnits där för alla mina frågor och funderingar. Mia har gett mig hopp om att ett liv utan smärtor är möjligt. Hon besitter stor kompetens och är respektfull. Rekommenderar starkt ett besök hos Mia på MiWi massage & hälsa.”

Pernillla