MIA WIRENBARK

Om mig

Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och med mindre smärta är fantastiskt!

MiWi massage & hälsa har funnits i Tyresö sedan 2011 och min verksamhet erbjöd då massagebehandlingar. Idag har min erfarenhet visat att besvären ofta bottnar i andra grundorsaker och därför har jag under åren vidareutbildat mig för att även kunna hjälpa dig på ett djupare plan med hälsorådgivande tjänster och hälsoanalyser.

Utöver min mottagning har jag bred erfarenhet inom, träning, träningsresor, idrottsevent, företagsmassage och har arbetat flera år som rehabassistent vilket har gett mig kunskaper inom sjukvård och rehabilitering. Idag undervisar jag även i massage på Sverigehälsan i Stockholm och håller föreläsningar.

Smärta, värk eller ohälsa kommer sällan bara av en orsak, allt har ett samband och därför är det viktigt att hitta grundorsaken till dina besvär

Det är viktigt för mig att hålla hög kvalité och jag håller mig alltid uppdaterad inom forskning och utveckling och går kontinuerligt på kurser och utbildningar.

Jag är kvalitetssäkrad, kompetensutvecklad och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Kvalitetssäkrad
Kompetensutvecklad
Kompetensutvecklad

Mina utbildningar

Dipl. Massageterapeut steg 1–2, Axelsons Gymnastiska Institut

Dipl. Medicinsk Massageterapeut steg 3, Axelsons Gymnastiska Institut

Lymfmassör grund och forts, Axelsons Gymnastiska Institut

Koppning, Axelsons Gymnastiska Institut

Öronakupunktur grund och forts, MyOwnWay utbildning

Kinesiotejpning grund, MyOwnWay utbildning

Cert. Andningscoach, Medveten andning Anders Olsson

Dipl. Näringsterapeut och Kostkonsult, Näringsmedicinska skolan

Cert. Hårmineralterapeut, Alpha Plus

Basmedicin, Forum Academia

Interaktioner läkemedel och näring, Forum Academia

Livsstilsutveckling, Forum Academia

Autoimmunitet ur ett funktionsmedicinskt perspektiv, AlphaPlus

Födoämnesintoleranser, Eu BioTek/AlphaPlus

Örtterapeut, Mic McMullen Nordiskt Näringscenter

Vad kunderna säger

 

”Är så oerhört tacksam för det resultat som min son åstadkommit med Mias kunskap och hjälp. Hade för ett halv år sedan en trött, håglös, brist på energi, ont i huvudet och en konstant magvärk och illamående 20-årig son här hemma som inte blev bättre trots besök ett flertal gånger på vårdcentralen… Idag har jag en glad, positiv kille utan vare sig huvudvärk, magvärk eller illamående som idag vill vara med och är social igen! Stort tack till dig Mia som på naturlig väg med kost och vitaminer fick rätsida på hans kropp och liv igen❣️”

Marika o Lukas Rockström

 

Fantastisk bra lymfmassage som hjälpt mig i kampen mot lipödem. Varmaste rekommendationer.”

Camilla Kungsman

 

”Efter att jag 2012 börjat att gå regelbundet på MiWi massage har det hjälp mig med att minimera mina stela och tidvis ömma axlar och nacke. Jag har använt mig av det i kombination med motion.

Jag hade också en del problem med spänningshuvudvärk som faktiskt nu är helt borta. Den tid jag får med massage hjälper mig att vara i form både på jobbet och i min fritid. Massage förebygger att jag inte hamnar i de problem jag tidigare kunde ha.”

Lennart Ljungström