AVSLAPPNANDE OCH BEHANDLANDE

Massagebehandlingar

Massage-
behandlingar

Klassisk massage

Massage lindrar stress, smärta och förbättrar din återhämtning och avslappning. Varje behandling anpassas efter dina behov och önskemål oavsett om du är i behov av djupgående muskelbehandling eller avstressande massage.

30 min – 575 kr
45 min – 775 kr
60 min – 875 kr

Massageterapeutisk behandling

När du har specifika smärtproblem som ex. nackspärr, ryggskott, axelbesvär, ryggsmärta, hälsporre, huvudvärk mm. Vid behov kan jag även komplettera din behandling med akupunktur, koppning och/eller kinesiotejpning för att uppnå bästa resultat.

60 min – 875 kr

Käkledsbehandling

Vid stress är det vanligt att vi gnisslar tänder, biter ihop och får spänningshuvudvärk. Spända käkmuskler kan även orsaka tinnitusbesvär. Du får behandling av käkmuskler, nacke, axlar och hals.

60 min – 875 kr

Lymfmassage

Denna behandling rekommenderas vid svullnad, ödem, lipödem, fibromyalgi, graviditet, utbrändhet, kroniskt trötthetssyndrom, före och efter operationer.

Lymfsystemet är kroppens städorgan och när det inte pumpar optimalt så svullnar vi eller blir sjuka. Behandlingen består av mjuka strykningar och sker på en infraröd värmemadrass. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar smärta och har en detoxande effekt vilket är mycket välgörande för lymfsystemet.

Symtom vid trögt lymfsystem

Svullnad, celluliter/apelsinhud, värk, stelhet, frusen, pirr i benen, domningar i fingrar/armar, huvudvärk, övervikt och svårt med viktnedgång, blir lätt förkyld.

Behandlingens positiva effekter
Minskar på svullnad och värk, underlättar läkningen efter skador och operationer och förbättrar immunförsvaret.

60 min – 875 kr
90 min – 1100 kr

Massage barn 8-13 år

Många barn upplever idag stress, har huvudvärk, en del tränar väldigt mycket och för andra är stillasittande en orsak till spända muskler. Eller kanske du bara vill ge dom lite vardagslyx. Massagen är mycket uppskattad! Du som kommer i sällskap med barnet får gärna vara med under behandlingen eller så kan du få en lugn stund i väntrummet med en kopp kaffe/te och en intressant tidning. (Barn från 14 år bokas på ordinarie massagebehandlingar)

25 min – 425 kr

Bokningsvillkor

Avbokningsregler

Avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid. Vid uteblivet besök eller sent återbud debiteras behandlingens/tjänstens fulla pris.

 

Presentkort

Ge bort ett hälsokort till någon du bryr dig om! Kontakta mig så kan välja att hämta ett fint paket eller få ett digitalt presentkort via mejl.

(Jag tar inte emot presentkort/värdekort köpta hos BokaDirekt)

Presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatum och kan inte bytas mot kontanter.

 

Hos mig kan du betala med Swish eller faktura.

Vad kunderna säger

 

Lymfmassagen jag har gått på hos Mia har varit en härlig upplevelse vid varje behandling. Jag har gjort ett 10-tal behandlingar med lymfmassagen och blev nyfiken på att prova att göra en hårmineralanalys. Vi pratade om hur det skulle gå till och vad resultatet kunde ge. Jag har haft svårt att gå ner i vikt, problem med min mage, känt mig omotiverad, känt mig lite håglös. Så jag tänkt varför inte göra en investering i mig själv och mitt mående. Sagt och gjort så gjorde jag analysen och när svaret kom var det som om att jag kunde checka av nästa varje punkt/symtom på de brister min kropp har. Vi hade en noggrann genomgång på resultatet och en plan framåt med kosttillskott/kost och motion. Jag har hållit på i snart 1 månad och känner mig så peppad att se vad uppföljning ger för resultat senare i vår/sommar. Vågen har dessutom visat minuskilon och mitt mående är bättre! Mia är mycket kunnig och bra hälsocoach som alltid finns där om jag har några frågor.”

Maria

 

​”Jag har under den andra halvan av min graviditet gått regelbundet på lymfmassage hos Mia. Förutom att vara den bästa och skönaste sortens avslappning som gravid enligt mig har det även gjort underverk för min graviditet. Jämfört med min första graviditet var jag under denna MYCKET mindre svullen, kände mig lättare och smidigare hela vägen fram till förlossningen.

Förutom massagen fick jag under mina besök även en mängd tips på allt och lite till gällande kost och välmående generellt och i min graviditet vilket varit fantastiskt. Rekommenderar starkt oavsett behov!”

Isabella

 

Jag har i flera år haft smärtor i nacke och skuldror. Sökte hjälp hos MiWi massage & hälsa i Tyresö. Redan efter två behandlingar kändes en märkbar förbättring. Efter ytterligare några behandlingar var mina smärtor helt borta.”

Eila 

 

”Fantastisk bra lymfmassage som hjälpt mig i kampen mot lipödem. Varmaste rekommendationer.”

Camilla 

 

”Kan varmt rekommendera Mia. Hon är inkännande, lyhörd och otroligt professionell och bra på det hon gör. Har aldrig haft en bättre massös.”

Kia 

 

”Efter att jag har fått goda råd och gått regelbundet på massage hos dig så tycker jag att min axel och nacke mår bättre. Jag har alltid varit nöjd. Med dina kunskaper och erfarenheter inom yrket så känner jag mig trygg och nöjd som klient. Förutom det så är du så trevlig och lugn som person, vilket har stor betydelse under besöket. Det ger positiv energi.”

Mitra